Prima Donna collectie 2024

 

Hierbij een greep uit de seizoenscollectie van

Prima Donna en Prima Donna Twist 🠛

Heb je vragen over deze collectie of over een specifieke serie,

neem dan even contact met ons op,

​of kom gezellig langs in de winkel

 

Love yourself and wear beautiful lingerie

 

 • PD Lenca beugelbh Sunny Teal
  PD Lenca beugelbh Sunny Teal

  Luxueuze volle cup bh met weelderige all-over broderie, fijne guipure in de schouderbandjes en een parel middenvoor. De broderie loopt bovenaan elegant door, zodat de bovencups naadloos aansluiten voor een mooi decolleté. Sunny…

  € 111,95
 • PD Lenca string Sunny Teal
  PD Lenca string Sunny Teal

  Sexy string in zachte microvezel, versierd met fijne broderie aan de benen. Sunny Teal is een tropisch groen met okerkleurige en fuchsia highlights. Flatterend voor lichte en donkere huidtypes.

  € 45,95
 • PD Lenca slip Sunny Teal
  PD Lenca slip Sunny Teal

  Rioslip in zachte microvezel en luxueuze broderie in een contrastkleur. Sunny Teal is een tropisch groen met okerkleurige en fuchsia highlights. Flatterend voor lichte en donkere huidtypes.

  € 50,95
 • PD Lenca tailleslip Sunny Teal
  PD Lenca tailleslip Sunny Teal

  Tailleslip in zachte microvezel, versierd met luxueuze broderiestroken. Sunny Teal is een tropisch groen met okerkleurige en fuchsia highlights. Flatterend voor lichte en donkere huidtypes.

  € 55,95
 • PD Devdaha beugelbh Tropicana
  PD Devdaha beugelbh Tropicana

  Verleidelijke en comfortabele volle cup bh met kleurrijke all-over broderie, die doorloopt in de schouderbandjes. Een contrasterend biesje maakt de look compleet. Tropicana brengt je instant summer vibes met een zwoele mix van…

  € 111,95
 • PD Devdaha string Tropicana
  PD Devdaha string Tropicana

  Frivole string versierd met broderie in felle kleurtjes. Tropicana brengt je instant summer vibes met een zwoele mix van oranje, limoengroen en roze.

  € 50,95
 • PD Devdaha slip Tropicana
  PD Devdaha slip Tropicana

  Verleidelijk rioslipje van tule met kleurrijke broderie en gesloten stof. Met een sexy transparant stukje en een dun elastiek aan de benen. Tropicana brengt je instant summer vibes met een zwoele mix van oranje, limoengroen en…

  € 50,95
 • PD Devdaha tailleslip Tropicana
  PD Devdaha tailleslip Tropicana

  Een luxueus ondoorzichtig tailleslipje, afgewerkt met kleurrijk broderie aan het voorpand en een fijne elastiek aan de billen. Tropicana brengt je instant summer vibes met een zwoele mix van oranje, limoengroen en roze.

  € 55,95
 • PD Orlando beugelbh Sweet Violet
  PD Orlando beugelbh Sweet Violet

  Driedelige volle cup bh met een unieke pasvorm en een moderne, luchtige look. Met subtiel glanzende broderie in de cups en schouderbandjes. Sweet Violet is een digitale print in levendig lila met hier en daar wat zonnig geel.…

  € 111,95
 • PD Orlando string Sweet Violet
  PD Orlando string Sweet Violet

  Verleidelijke string met broderie aan de benen. Sweet Violet is een digitale print in levendig lila met hier en daar wat zonnig geel. Vrouwelijk, fris en fashionable!

  € 45,95
 • PD Orlando slip Sweet Violet
  PD Orlando slip Sweet Violet

  Ondoorzichtig rioslipje met chique broderie aan de benen. Sweet Violet is een digitale print in levendig lila met hier en daar wat zonnig geel. Vrouwelijk, fris en fashionable!

  € 55,95
 • PD Orlando tailleslip Sweet Violet
  PD Orlando tailleslip Sweet Violet

  Een luxueus ondoorzichtig tailleslipje, afgewerkt met sierlijke broderie. Sweet Violet is een digitale print in levendig lila met hier en daar wat zonnig geel. Vrouwelijk, fris en fashionable!

  € 60,95
 • PD Madison beugel bh Open Air
  PD Madison beugel bh Open Air

  Volle cup bh met een beugel en een stevige dubbeling. Deze snit bedekt je borsten volledig. Open Air is een intens pastelblauw met weelderige roze bloemetjes. Funky met een vleugje romantiek.

  € 106,95
 • PD Madison padded full cup Open Air
  PD Madison padded full cup Open Air

  Voorgevormde bh met mousse cups en een hartvormige belijning. Open Air is een intens pastelblauw met weelderige roze bloemetjes. Funky met een vleugje romantiek.

  € 106,95
 • PD Madison string Open Air
  PD Madison string Open Air

  String met een extra hoge beenuitsnijding die je billen onbedekt laat. Open Air is een intens pastelblauw met weelderige roze bloemetjes. Funky met een vleugje romantiek.

  € 40,95
 • PD Madison slip Open Air
  PD Madison slip Open Air

  Rioslip die je billen bedekt, met een elegante beenuitsnijding vooraan. Open Air is een intens pastelblauw met weelderige roze bloemetjes. Funky met een vleugje romantiek.

  € 45,95
 • PD Madison hotpants Open Air
  PD Madison hotpants Open Air

  Hotpants slip die het bovenste deel van je billen bedekt. Open Air is een intens pastelblauw met weelderige roze bloemetjes. Funky met een vleugje romantiek.

  € 45,95
 • PD Madison tailleslip Open Air
  PD Madison tailleslip Open Air

  Tailleslip die hoger komt in de taille en je billen comfortabel bedekt. De benen zijn vooraan elegant uitgesneden. Open Air is een intens pastelblauw met weelderige roze bloemetjes. Funky met een vleugje romantiek.

  € 50,95
 • PD Madison beugelbh Fleur de Printemps
  PD Madison beugelbh Fleur de Printemps

  Volle cup bh met een beugel en een stevige dubbeling. Deze snit bedekt je borsten volledig. Fleur de Printemps is een groene pasteltint die past bij lichte en donkere huidtypes én onder lichte zomerkledij.

  € 101,95
 • PD Madison slip Fleur de Printemps
  PD Madison slip Fleur de Printemps

  Rioslip die je billen bedekt, met een elegante beenuitsnijding vooraan. Fleur de Printemps is een groene pasteltint die past bij lichte en donkere huidtypes én onder lichte zomerkledij.

  € 45,95
 • PD Madison hotpants Fleur de printemps
  PD Madison hotpants Fleur de printemps

  Hotpants slip die het bovenste deel van je billen bedekt. Fleur de Printemps is een groene pasteltint die past bij lichte en donkere huidtypes én onder lichte zomerkledij.

  € 45,95
 • PD Madison tailleslip Fleur de Printemps
  PD Madison tailleslip Fleur de Printemps

  Tailleslip die hoger komt in de taille en je billen comfortabel bedekt. De benen zijn vooraan elegant uitgesneden. Fleur de Printemps is een groene pasteltint die past bij lichte en donkere huidtypes én onder lichte zomerkledij.

  € 50,95
 • PD Deauville beugelbh Vintage Pink
  PD Deauville beugelbh Vintage Pink

  Volle cup bh met een beugel en een stevige dubbeling. Deze snit bedekt je borsten volledig. Vintage Pink is een roze poedertint met subtiel driekleurige broderie. Trendy, flatterend en onzichtbaar onder witte kledij.

  € 111,95
 • PD Deauville slip Vintage Pink
  PD Deauville slip Vintage Pink

  Rioslip die je billen bedekt, met een elegante beenuitsnijding vooraan. Vintage Pink is een roze poedertint met subtiel driekleurige broderie. Trendy, flatterend en onzichtbaar onder witte kledij.

  € 55,95
 • PD Deauville tailleslip Vintage Pink
  PD Deauville tailleslip Vintage Pink

  Tailleslip die hoger komt in de taille en je billen comfortabel bedekt. De benen zijn vooraan elegant uitgesneden. Vintage Pink is een roze poedertint met subtiel driekleurige broderie. Trendy, flatterend en onzichtbaar onder…

  € 60,95
 • PD Twist Verao deep plunge padded bh LA Pink
  PD Twist Verao deep plunge padded bh LA Pink

  Plunge bh met halve mousse cups, die diep zijn uitgesneden. L.A. Pink is een funky mix van fuchsia-oranje kantbloemen en felroze strepen. Summer vibes verzekerd!

  € 106,95
 • PD Twist Verao string LA Pink
  PD Twist Verao string LA Pink

  String met een extra hoge beenuitsnijding die je billen onbedekt laat. L.A. Pink is een funky mix van fuchsia-oranje kantbloemen en felroze strepen. Summer vibes verzekerd!

  € 40,95
 • PD Twist Verao hotpants LA Pink
  PD Twist Verao hotpants LA Pink

  Hotpants slip die het bovenste deel van je billen bedekt. L.A. Pink is een funky mix van fuchsia-oranje kantbloemen en felroze strepen. Summer vibes verzekerd!

  € 50,95
 • PD Twist Knokke padded heartshape bh Crystal Pink
  PD Twist Knokke padded heartshape bh Crystal Pink

  Voorgevormde bh met mousse cups en een hartvormige belijning. Crystal Pink is een chic glanzend roze met een zonnige ondertoon. Warm en flatterend op je huid!

  € 96,95
 • PD Twist Knokke string Crystal Pink
  PD Twist Knokke string Crystal Pink

  String met een extra hoge beenuitsnijding die je billen onbedekt laat. Crystal Pink is een chic glanzend roze met een zonnige ondertoon. Warm en flatterend op je huid!

  € 40,95
 • PD Twist Knokke hotpants Crystal Pink
  PD Twist Knokke hotpants Crystal Pink

  Hotpants slip die het bovenste deel van je billen bedekt. Crystal Pink is een chic glanzend roze met een zonnige ondertoon. Warm en flatterend op je huid!

  € 45,95
 • PD Twist Petit Paris padded heartshape bh Lavender Cream
  PD Twist Petit Paris padded heartshape bh Lavender Cream

  Sensuele bh met hartvormige cups, volledig overtrokken met crochetkant. De kant werd gemould zodat hij perfect rond je boezem past. De straps zijn versierd met een fijn lint met pareltjes. Lavender Cream is een levendige…

  € 96,95
 • PD Twist Petit Paris string Lavender Cream
  PD Twist Petit Paris string Lavender Cream

  String in crochetkant met een transparante look. Lavender Cream is een levendige lavendeltint en dé must-have kleur voor de zomer. Instant happiness!

  € 45,95
 • PD Twist Petit Paris hotpants Lavender Cream
  PD Twist Petit Paris hotpants Lavender Cream

  Hotpants in trendy crochetkant met een transparante look. Lavender Cream is een levendige lavendeltint en dé must-have kleur voor de zomer. Instant happiness!

  € 50,95
 • PD Twist Seville padded balcony bh Fleur de Printemps
  PD Twist Seville padded balcony bh Fleur de Printemps

  Deze balconette-bh is glad, sexy en zit heerlijk dankzij de stevige mousse cups. Hij bestaat uit een stofje dat aanvoelt als een tweede huid en heeft een charmant kantje aan de bovencups. Het stofje loopt door in de bandjes: zacht…

  € 96,95
 • PD Twist Seville string Fleur de Printemps
  PD Twist Seville string Fleur de Printemps

  Sexy string in in een gladde stof die aanvoelt als een tweede huid. Een kantje in de taille maakt je look compleet. Fleur de Printemps is een flatterend pastelgroen met een zonnige vibe. Perfect onder al je lichte en witte…

  € 35,95
 • PD Twist Seville hotpants Fleur de Printemps
  PD Twist Seville hotpants Fleur de Printemps

  Zomerse hotpants in een gladde stof die aanvoelt als een tweede huid. Een kantje op de billen maakt je look compleet. Fleur de Printemps is een flatterend pastelgroen met een zonnige vibe. Perfect onder al je lichte en witte…

  € 40,95
 • PD Twist Playa Amor padded balcony bh Silky Dreams
  PD Twist Playa Amor padded balcony bh Silky Dreams

  Balconette bh met voorgevormde mousse cups en een stylish nonna-chic-look. De cups zijn overtrokken met een shiny stofje met een matte kantprint, de retrokant middenvoor, op de rug en aan de bandjes mag gezien worden onder je…

  € 101,95
 • PD Twist Playa Amor string Silky Dreams
  PD Twist Playa Amor string Silky Dreams

  Sexy string in een glanzende stof met kantprint, versierd met een strook retrokant aan de taille. Silky Dreams is een dromerige abrikoostint met een vintage kantprint. Subtiel glanzend en onzichtbaar onder wit.

  € 40,95
 • PD Twist Playa Amor hotpants Silky Dreams
  PD Twist Playa Amor hotpants Silky Dreams

  Hotpants van retrokant en glanzende stof met een kantprint. Achteraan bestaat het volledig uit kant: sexy! Silky Dreams is een dromerige abrikoostint met een vintage kantprint. Subtiel glanzend en onzichtbaar onder wit.

  € 50,95

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Reino Lingerie bij Nedeɾlɑnd beleeft , op rtl 4 - klik op de foto voor het filmpje

Nieuwe collecties & acties

Wil je op de hoogte gehouden worden van de nieuwe collecties & acties? Schrijf je dan hier in.
Inschrijven

Reino Lingerie 
Rijkstraat 4 
8701 KJ Bolsward 
Tel:  0515-573100 
Mob: 06 218 101 49
info@reinos-lingerie.nl

© 2012 - 2024 Reino Lingerie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel